Serhat Tutumluer

Saturday, April 01, 2006

Esir Kalplerde Serhat Tutumluer

KANAL D'DEN YENİ BİR DİZİ GELİYOR: ESİR KALPLER
21.03.2006 11:26

Basrollerinde; Savas Dincel, Serhat Tutumluer, Zeynep Beserler ve Lale Mansur’un oynadigi Esir Kalpler, onumuzdeki haftalarda ekrana gelecek.

Dizide diger onemli rolleri Ayda Aksel, Tolgahan Sayisman, Nurinisa Yildirim, Civan Canova, Cem Bender, Saadet Isik Aksoy, Betul Alganatay,Haydar Zorlu , Bahar Yanilmaz, Ali Taygun ,Ozlem Turkad, Elcin Sanal, Emre Aksoy, Selma Kutlu, Erkan Bektas ve Emre Ozcan paylasiyor. Yapimini SİS Yapim’in, yapimciligini Tomris Giritlioglu ile Ilgaz Giritlioglu’nun ustlendigi, yonetmenligini Taner Akvardar’in yaptigi, senaryosunu da Deniz Sertbarut’un kaleme aldigi ve onumuzdeki haftalarda ekrana gelecek dizinin konusu soyle;

Demir Uyguner, henuz alti yasindayken annesiyle babasini calistiklari fabrikada cikan bir yanginda kaybeder. Bu olay, onun hayatinin da donum noktasi olur. Fabrikanin sahibi Ruchan Akerman, kimsesiz kalan Demir’i evine alip, bakimini ustlenir. Hem hissettigi vicdan azabi, hem de bir ogul sahibi olmak tutkusuyla onu oz kizi Zuhal’den ayirt etmez. Ne var ki, o catinin altina girdigi ilk gunden itibaren Demir kendi kimliginin farkindadir. Ruchan’i ne kadar sevse, ne kadar saygi duysa da, onun babasi olmadigini, o ailede bir yabanci oldugunu hep bilir. Zuhal’i de hic bir zaman kardesi gibi gorememistir. Zuhal onun ilk askidir. Yillar gectikce, kiza olan sevgisi buyur ve kimseye soyleyemedigi bir aska donusur. Zuhal’se bu duygularin farkinda bile degildir.
Aradan 20 yil gecer.
Artik Demir’in de yoneticilerinden biri oldugu Akerman Holding, o gune kadar devletin islettigi bir madenin ozellestirme ihalesine katiliyordur. Ruchan, bu iste Demir’in aktif bir gorev ustlenmesini istemektedir. Demir’se, Ruchan’in erkek kardesi Ekrem’in calisma bicimine karsi oldugu icin bu fikre direnir. Ozellikle isci haklari konusunda aralarinda buyuk bir catisma vardir. Demir’in disinda kimse ozellestirmeye karsi cikan iscilerin direnisini umursamiyor gibidir. Ozellikle bu satista buyuk rol oynayan Ruchan’in kardesi Ekrem gerekirse sert tedbirler alarak isleri yoluna koyacagina inanir.

Serhat Tutumluer
medyatava

1 Comments:

  • neden bu dizi bitmis ke?cok iyi da ...iran dan cok popular ...ben kanal d hata message gonderdim...neden bu dizi hata static bir gun hafte ici deil de ke ...nesel kutu reyting e girdi ?aceba ben dvd bu dizi ye bulabilirmeyam?turkey de ???

    By Anonymous Anonymous, At 2:54 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home